Freeplaytech Forum

Full Version: Card Fighters' Clash 2 Expand Edition
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Yeah, Dual-Tile Encoding. Essentially, it can half the space needed, because (instead of encoding one byte per letter) it encodes pairs of letters. You could then have your tileset already optimized for pairs of letters, or you could have a routine that unpacked the pairs into individual letters. Either way, it would take a lot more work to hack in the new routines to do this new functionality.
I'm just making a suggestion here, but maybe since DTE will be needed (or dictionary compression)is is the case, maybe the flavor text could be added a sort of bonus side documentation and sorted by number, rarity company and franchise since it's not really essential to the core gameplay.
Being part of a translation group myself, I understand very well when tech issues get in the way.
(03-02-2012, 10:23 AM)XianXi Wrote: [ -> ]No, the problems like certain abilities that just don't work. For example Ruby Heart has an enter ability that lets you play a second card. When she enters the ring it says "No effect" but when the CPU uses that card they play a 2nd card no problem. Also same with Yamazaki, sometimes you aren't able to freeze anyone and just get the "No effect". There are a few others that do that as well.

the way it works for certain cards like that is to set the card directly across from the target on the board., then the ability works.Akuma has the same problem.
Hi people. I would like to know what ips patcher is recommended to apply the patch, also what kind of rom is neccesary...i tried with a clean one using lunar isp and ipswin and nothing happened to the rom.

I have waited years to see this game finally translated, thanks to everyone involved, you are great Blush
I think I would have said LunarIPS.

I can't think of what the problem would be.
Hi!
Im playing this game (I love it so much). I have a orignal NGPC with SNK vs Capcom Match of the Millenium Shy
So, in Krizalid card are a translate error... Text dont show correct ability.
For now its the only error that i read.
Do you correct this, Raohmaru?
Greetings from Spain!
(10-25-2014, 12:08 AM)Amarant Wrote: [ -> ]Hi!
Im playing this game (I love it so much). I have a orignal NGPC with SNK vs Capcom Match of the Millenium Shy
So, in Krizalid card are a translate error... Text dont show correct ability.
For now its the only error that i read.
Do you correct this, Raohmaru?
Greetings from Spain!

(Sorry for the necropost, I have been away from the scene for a long time.)


Hi Amarant,
Which emulator do you use?
Latest version of the patch running on NeoPop 0.71 shows Krizalid's ability with no errors:
[attachment=588]
(08-21-2016, 07:02 AM)raohmaru Wrote: [ -> ]
(10-25-2014, 12:08 AM)Amarant Wrote: [ -> ]Hi!
Im playing this game (I love it so much). I have a orignal NGPC with SNK vs Capcom Match of the Millenium Shy
So, in Krizalid card are a translate error... Text dont show correct ability.
For now its the only error that i read.
Do you correct this, Raohmaru?
Greetings from Spain!

(Sorry for the necropost, I have been away from the scene for a long time.)


Hi Amarant,
Which emulator do you use?


Latest version of the patch running on NeoPop 0.71 shows Krizalid's ability with no errors:

Hi Raohmaru Smile
I use NGP.emu for Android System (I play the game in the Subway or Bus, during my route to work).
It seems an emulator error rather than a problem with the ROM.
Did you apply the English patch prior to apply my patch?
Is there an error here, or was Amaranth just showing his joy at playing the game?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7