Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GPA Model 2
#1
Hi, I just got a GPA Model 2 kit, I soldered the the pins into the Pi zero and plugged and plugged the zero into the board.

2 things happen.

1 I need to hold down the power button for it to stay on

2 the display is white

I get signal from the pi when the HDMI is plugged in, the battery charges and and everything else looks looks to be fine.

Forgive me if there are any obvious glaring flaws or missteps. I have tried googling and searching for set up information regarding this but I have found little.
Reply
#2
Which image have you applied to the SD card? It needs to be the one that we made available in the Google Drive that's listed on the paper included in your kit.
Card Fighters' Clash 2 English Translation ( http://cfc2english.blogspot.com/ )
Neo Geo Pocket Flash Cart and Linker Project ( http://www.flashmasta.com/ )
Avatar art thanks to Trev-Mun ( http://trevmun.deviantart.com/ )
Reply
#3
(02-05-2017, 01:47 PM)Flavor Wrote: Which image have you applied to the SD card? It needs to be the one that we made available in the Google Drive that's listed on the paper included in your kit.

Thanks, that fixed it. I read the information but didn't process it fully. I just kept looking at the instruction manual on google docs and googling raspberry pi whitescreen or whitescreen gamepieadvance.
Reply
#4
Well, I added the link to the instruction manual just now when I got on the laptop.

Have fun (now that it works), and post some photos of your build if you have a chance.
Card Fighters' Clash 2 English Translation ( http://cfc2english.blogspot.com/ )
Neo Geo Pocket Flash Cart and Linker Project ( http://www.flashmasta.com/ )
Avatar art thanks to Trev-Mun ( http://trevmun.deviantart.com/ )
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)