Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glitchy sound with MAME
#1
The sound on my Freeplay Zero is fine on everything except for Arcade. Both Mame and Fb Alpha seem to have the same problem. I did make sure to set system volume to 80%. Any ideas?
Reply
#2
Does this happen for all games or just certain games? Like were you testing the same game on both MAME and FBA and it behaved that way? What about a game from another arcade system/machine?
Card Fighters' Clash 2 English Translation ( http://cfc2english.blogspot.com/ )
Neo Geo Pocket Flash Cart and Linker Project ( http://www.flashmasta.com/ )
Avatar art thanks to Trev-Mun ( http://trevmun.deviantart.com/ )
Reply
#3
(04-24-2018, 02:54 AM)Flavor Wrote: Does this happen for all games or just certain games?  Like were you testing the same game on both MAME and FBA and it behaved that way?  What about a game from another arcade system/machine?

It has happened to all the games I tested in Arcade and FBA. Other systems have no sound problem. It could be a setting in those, I'm just not sure. Just thought I would ask here in case it was something people knew about.
Reply
#4
It's not something I've encountered, and it's not something I've heard from people before. I'd definitely like to know the solution, in case it does become something people start encountering.
Card Fighters' Clash 2 English Translation ( http://cfc2english.blogspot.com/ )
Neo Geo Pocket Flash Cart and Linker Project ( http://www.flashmasta.com/ )
Avatar art thanks to Trev-Mun ( http://trevmun.deviantart.com/ )
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)